Κοπή πίτας

Με τις ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Αθανασίου και με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών, πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024 μια όμορφη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Πύργου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προσέφερε τις πίτες, οι οποίες ήταν 15 σε αριθμό, όσα δηλαδή και τα τμήματα του σχολείου, ενώ οι τυχεροί μαθητές που βρήκαν το φλουρί στο κομμάτι τους, έλαβαν και από ένα δώρο, προσφορά των καταστημάτων της πόλης.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης με μεστό και προσιτό λόγο, απευθυνόμενος στους μαθητές, ευχήθηκε να έχουν υγεία και μια καλή και ευλογημένη χρονιά, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα διάφορα φαινόμενα μπούλινγκ που κατά περιόδους γίνονται γνωστά, γεγονότα, όπως σημείωσε, ιδιαίτερα στενάχωρα και απογοητευτικά.

Ο Διευθυντής κ. Άγγελος Λαμπρόπουλος ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Αθανάσιο για τις ευλογιές του για υγεία και πρόοδο των μαθητών σε μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για την Εκκλησία και την Εκπαιδευτική Κοινότητα, όπως είναι η εορτή των Τριών Ιεραρχών.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Ανδρέας Ζέρβας, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για τις ευλογίες του, ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς καλή και εποικοδομητική χρονιά και στους μαθητές υγεία και πρόοδο.

Σύντομο χαιρετισμό στους μαθητές απηύθυνε και ο ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γιάννης Κουμουνδούρος, ο οποίος αφού ευχήθηκε και αυτός από την πλευρά του να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία, δεν παρέλειψε να τους θυμίσει ότι η γνώση είναι δύναμη και πως προτεραιότητά τους πλέον πρέπει να αποτελούν τα μαθήματά τους.

image
image-1
image-2
image-5
image-3
image-4
image-6
image-7
previous arrow
next arrow
image
image-1
image-2
image-5
image-3
image-4
image-6
image-7
previous arrow
next arrow