Διδακτική επίσκεψη της Β’ Τάξης στο εργοστάσιο IDEAL BIKES ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ στην Πάτρα

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας και της εμβάθυνσης στον τομέα της Τεχνολογίας, η Β’ τάξη του 1ου Γυμνασίου Πύργου πραγματοποίησε επίσκεψη στο εργοστάσιο IDEAL BIKES ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ στην Πάτρα. Η επίσκεψη αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την απόκτηση πρακτικών γνώσεων και εμπειριών για τους μαθητές.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το εργοστάσιο και να παρακολουθήσουν τη διαδικασία κατασκευής ποδηλάτων από τους έμπειρους τεχνίτες της εταιρείας. Μέσα από αυτήν την πρακτική εμπειρία, οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να κατανοήσουν τη σημασία της τεχνολογίας στην καθημερινή ζωή και τη συνεισφορά της στην βιομηχανία.

Επιπλέον, η επίσκεψη αυτή παρείχε στους μαθητές μια μοναδική ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουν με επαγγελματίες στον τομέα και να κατανοήσουν τις απαιτήσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για μία επιτυχημένη σταδιοδρομία στον κλάδο της τεχνολογίας.

Οι μαθητές ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στην επίσκεψη και εξέφρασαν την επιθυμία να εμβαθύνουν περισσότερο στον τομέα αυτόν και να εξερευνήσουν περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον. Είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις και να συζητήσουν με τους εργαζόμενους του εργοστασίου, ενισχύοντας έτσι την κατανόησή τους για τη σχέση μεταξύ θεωρητικής γνώσης και εφαρμογής στον πραγματικό κόσμο της εργασίας.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας και παρέχει στους μαθητές μια μοναδική ευκαιρία να εμπνευστούν και να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε έναν συναρπαστικό και επαγγελματικά απαιτητικό τομέα.

Στη διδακτική επίσκεψη συνόδευσαν οι καθηγητές/τριες Τόγιας Π., Πίππα Α., Μπακόπουλος Δ., Κουγιούφας Β., Καραπαναγιώτου Χ. και Καρατζογιάννη Γ.

Τέλος, εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες στο εργοστάσιο IDEAL BIKES ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ για τη φιλοξενία και την εξαιρετική εμπειρία που προσέφερε στους μαθητές μας.

image-27
image-21
image-22
image-24
image-25
image-26
image-23
image-29
previous arrow
next arrow
image-27
image-21
image-22
image-24
image-25
image-26
image-23
image-29
previous arrow
next arrow