Συγκινητική αλληλεγγύη: Οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Πύργου συμβάλλουν στην κοινότητα

Αγαπητοί γονείς, μέλη και Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Πύργου,

Είμαστε υπερήφανοι να ανακοινώσουμε την επιτυχημένη ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας για τη συλλογή και προσφορά τροφίμων προς τις αδύναμες οικογένειες κατά τις μέρες των Χριστουγέννων.

Οι μαθητές μας ενώθηκαν με ενθουσιασμό και αλληλεγγύη για να προσφέρουν στην τοπική κοινότητα. Με τη στήριξή σας, αγαπητοί γονείς, και τη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και των εκπαιδευτικών, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια αλυσίδα αγάπης που φωτίζει τις ημέρες των παιδιών μας.

Εκφράζουμε τις ευγνωμοσύνες μας προς όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν την όμορφη πρωτοβουλία. Με τη γενναιοδωρία σας δημιουργήσαμε μια ατμόσφαιρα αγάπης και συνοχής που φωτίζει τις ζωές όσων το έχουν περισσότερο ανάγκη. Η κοινότητά μας αποτελεί πηγή έμπνευσης και είναι συγκινητικό να βλέπουμε τους μαθητές μας να μαθαίνουν και να μεγαλώνουν με αξίες αλληλεγγύης.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους για την υποστήριξή σας σε αυτό το σημαντικό έργο αγάπης και αλληλεγγύης. Το Γυμνάσιο μας διαπραγματεύεται το μέλλον με αξίες και ελπίδα, η κοινότητά μας ενισχύεται με τη συνεισφορά και την αγάπη σας.

Καλές γιορτές με υγεία αγάπη και ειρήνη.

Με εκτίμηση,
Ο Διευθυντής Άγγελος Λαμπρόπουλος
& Ο Σύλλογος Διδασκόντων 1ου Γυμνασίου Πύργου